List of Articles بابک غیاثی طرزی Article 1 - بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایرDATEM بابک غیاثی طرزی هاله حدائق علیرضا بصیری سارا خداخانی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 27 , Year , Autumn 2010 Article 2 - استخراج ترکیبات فنلی انواع آلو توسط حلالهای مختلف و تأثیر عصاره بر رشد اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس فاطمه بهرامیان بابک غیاثی طرزی سهیلا یغمایی علیرضا باهنر Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 33 , Year , Winter 2012 Article 3 - تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا حمید عزت پناه ونوس نظربخش محمد هادی گیویان راد مسعود مشهدی اکبر بوجار بابک غیاثی طرزی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 38 , Year , Summer 2013 Article 4 - ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف وحیده مرادی بابک غیاثی طرزی سید مهدی سیدین اردبیلی رضا عزیزی نژاد Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 26 , Year , Summer 2010 Article 5 - بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره دانه رازیانه(Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان علیرضا بصیری فاطمهالسادات تهامی بابک غیاثی طرزی پیمان مهستی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 37 , Year , Winter 2013 Article 6 - بررسی میزان ضایعات و زائدات در واحدهای تصفیه روغن خام استان تهران سید ضیاءالدین حسینی مظهری منیر کبریتی بابک غیاثی طرزی عباس گرامی چنگیز اسفندیاری Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 35 , Year , Autumn 2012 Article 7 - تأثیر بکارگیری هیدروکلوئیدهای گوار وکاراگینان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی نان بربری بابک غیاثی طرزی سید میثم قریشی راد بابک قنبرزاده Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 30 , Year , Summer 2011 Article 8 - بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده در کرم مغزی کیک بر پایه آب بابک غیاثی طرزی محمد علی خسروی زنجانی انوشه شریفان حسین باخدا نیما محمدی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 39 , Year , Autumn 2013