List of Articles سید مهدی سیدین اردبیلی Article 1 - ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی دو رقم سیب زمینی شیرین (Ipomoea batatas L.) مهدی امین افشار فریده حسام غلامرضا بلالی سید مهدی سیدین اردبیلی رضا طاهری تهرانی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 34 , Year , Summer 2012 Article 2 - کاربرد باکتریهای لاکتوکوکوس لاکتیس، لوکونستوک مزنتروئیدس و مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در تهیه خمیر ترش مورد استفاده در نان بربری مریم فتحی آذر سید مهدی سیدین اردبیلی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 31 , Year , Autumn 2011 Article 3 - بررسی اثر تغییرات درصد استخراج آرد بر ویژگیهای کیفی، رئولوژیکی، رتروگرداسیون و بیاتی نان لواش مانیا صالحی فر سید مهدی سیدین اردبیلی محمد حسین عزیزی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 27 , Year , Autumn 2010 Article 4 - مقایسه کیفیت نان های بربری تهیه شده با استفاده ازدانه های کفیر و مخمر نانوایی سید مهدی سیدین اردبیلی مریم فتحی آذر رضا عزیزی نژاد Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 35 , Year , Autumn 2012 Article 5 - بررسی نوسانات حضور سبوس در آرد بر ویژگیهای بافتی، ژلاتینه شدن و رتروگرداسیون نان های مسطح سید مهدی سیدین اردبیلی مانیا صالحی فر محمد حسین عزیزی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 30 , Year , Summer 2011 Article 6 - ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف وحیده مرادی بابک غیاثی طرزی سید مهدی سیدین اردبیلی رضا عزیزی نژاد Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 26 , Year , Summer 2010