List of Articles مانیا صالحی فر Article 1 - بررسی اثر تغییرات درصد استخراج آرد بر ویژگیهای کیفی، رئولوژیکی، رتروگرداسیون و بیاتی نان لواش مانیا صالحی فر سید مهدی سیدین اردبیلی محمد حسین عزیزی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 27 , Year , Autumn 2010 Article 2 - بررسی نوسانات حضور سبوس در آرد بر ویژگیهای بافتی، ژلاتینه شدن و رتروگرداسیون نان های مسطح سید مهدی سیدین اردبیلی مانیا صالحی فر محمد حسین عزیزی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 30 , Year , Summer 2011 Article 3 - بررسی قابلیت استخراج فیبر رژیمی از سبوس برنج و مقایسه خواص عملکردی آن با فیبر تجاری گندم مانیا صالحی فر وجیهه فدایی نوغانی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 39 , Year , Autumn 2013