فهرست مقالات مانیا صالحی فر مقاله 1 - بررسی اثر تغییرات درصد استخراج آرد بر ویژگیهای کیفی، رئولوژیکی، رتروگرداسیون و بیاتی نان لواش مانیا صالحی فر سید مهدی سیدین اردبیلی محمد حسین عزیزی علوم غذایی و تغذیه , شماره 27 , سال 7 , تابستان 1389 مقاله 2 - بررسی نوسانات حضور سبوس در آرد بر ویژگیهای بافتی، ژلاتینه شدن و رتروگرداسیون نان های مسطح سید مهدی سیدین اردبیلی مانیا صالحی فر محمد حسین عزیزی علوم غذایی و تغذیه , شماره 30 , سال 8 , بهار 1390 مقاله 3 - بررسی قابلیت استخراج فیبر رژیمی از سبوس برنج و مقایسه خواص عملکردی آن با فیبر تجاری گندم مانیا صالحی فر وجیهه فدایی نوغانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 39 , سال 10 , تابستان 1392