فهرس المقالات مانیا صالحی فر المقاله 1 - بررسی اثر تغییرات درصد استخراج آرد بر ویژگیهای کیفی، رئولوژیکی، رتروگرداسیون و بیاتی نان لواش مانیا صالحی فر سید مهدی سیدین اردبیلی محمد حسین عزیزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 27 , السنة 7 , تابستان 1389 المقاله 2 - بررسی نوسانات حضور سبوس در آرد بر ویژگیهای بافتی، ژلاتینه شدن و رتروگرداسیون نان های مسطح سید مهدی سیدین اردبیلی مانیا صالحی فر محمد حسین عزیزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 30 , السنة 8 , بهار 1390 المقاله 3 - بررسی قابلیت استخراج فیبر رژیمی از سبوس برنج و مقایسه خواص عملکردی آن با فیبر تجاری گندم مانیا صالحی فر وجیهه فدایی نوغانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 39 , السنة 10 , تابستان 1392