فهرس المقالات محمد حسین عزیزی المقاله 1 - بررسی اثر تغییرات درصد استخراج آرد بر ویژگیهای کیفی، رئولوژیکی، رتروگرداسیون و بیاتی نان لواش مانیا صالحی فر سید مهدی سیدین اردبیلی محمد حسین عزیزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 27 , السنة 7 , تابستان 1389 المقاله 2 - بررسی نوسانات حضور سبوس در آرد بر ویژگیهای بافتی، ژلاتینه شدن و رتروگرداسیون نان های مسطح سید مهدی سیدین اردبیلی مانیا صالحی فر محمد حسین عزیزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 30 , السنة 8 , بهار 1390 المقاله 3 - تاثیر درجه استخراج آرد و مدت زمان تخمیر برکاهش آسپارژین آزاد در خمیر نان سنگک محمد حسین عزیزی حبیب واحدی فرزاد کبارفرد محسن برزگر زهره حمیدی اصفهانی منوچهر حامدی علوم غذایی و تغذیه , العدد 36 , السنة 9 , پاییز 1391