فهرس المقالات سید مهدی سیدین اردبیلی المقاله 1 - ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی دو رقم سیب زمینی شیرین (Ipomoea batatas L.) مهدی امین افشار فریده حسام غلامرضا بلالی سید مهدی سیدین اردبیلی رضا طاهری تهرانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 34 , السنة 9 , بهار 1391 المقاله 2 - کاربرد باکتریهای لاکتوکوکوس لاکتیس، لوکونستوک مزنتروئیدس و مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در تهیه خمیر ترش مورد استفاده در نان بربری مریم فتحی آذر سید مهدی سیدین اردبیلی علوم غذایی و تغذیه , العدد 31 , السنة 8 , تابستان 1390 المقاله 3 - بررسی اثر تغییرات درصد استخراج آرد بر ویژگیهای کیفی، رئولوژیکی، رتروگرداسیون و بیاتی نان لواش مانیا صالحی فر سید مهدی سیدین اردبیلی محمد حسین عزیزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 27 , السنة 7 , تابستان 1389 المقاله 4 - مقایسه کیفیت نان های بربری تهیه شده با استفاده ازدانه های کفیر و مخمر نانوایی سید مهدی سیدین اردبیلی مریم فتحی آذر رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , العدد 35 , السنة 9 , تابستان 1391 المقاله 5 - بررسی نوسانات حضور سبوس در آرد بر ویژگیهای بافتی، ژلاتینه شدن و رتروگرداسیون نان های مسطح سید مهدی سیدین اردبیلی مانیا صالحی فر محمد حسین عزیزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 30 , السنة 8 , بهار 1390 المقاله 6 - ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف وحیده مرادی بابک غیاثی طرزی سید مهدی سیدین اردبیلی رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , العدد 26 , السنة 7 , بهار 1389