فهرس المقالات مریم فتحی آذر المقاله 1 - کاربرد باکتریهای لاکتوکوکوس لاکتیس، لوکونستوک مزنتروئیدس و مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در تهیه خمیر ترش مورد استفاده در نان بربری مریم فتحی آذر سید مهدی سیدین اردبیلی علوم غذایی و تغذیه , العدد 31 , السنة 8 , تابستان 1390 المقاله 2 - مقایسه کیفیت نان های بربری تهیه شده با استفاده ازدانه های کفیر و مخمر نانوایی سید مهدی سیدین اردبیلی مریم فتحی آذر رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , العدد 35 , السنة 9 , تابستان 1391