فهرست مقالات مریم فتحی آذر مقاله 1 - کاربرد باکتریهای لاکتوکوکوس لاکتیس، لوکونستوک مزنتروئیدس و مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در تهیه خمیر ترش مورد استفاده در نان بربری مریم فتحی آذر سید مهدی سیدین اردبیلی علوم غذایی و تغذیه , شماره 31 , سال 8 , تابستان 1390 مقاله 2 - مقایسه کیفیت نان های بربری تهیه شده با استفاده ازدانه های کفیر و مخمر نانوایی سید مهدی سیدین اردبیلی مریم فتحی آذر رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , شماره 35 , سال 9 , تابستان 1391