فهرس المقالات رضا عزیزی نژاد المقاله 1 - مقایسه کیفیت نان های بربری تهیه شده با استفاده ازدانه های کفیر و مخمر نانوایی سید مهدی سیدین اردبیلی مریم فتحی آذر رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , العدد 35 , السنة 9 , تابستان 1391 المقاله 2 - ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف وحیده مرادی بابک غیاثی طرزی سید مهدی سیدین اردبیلی رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , العدد 26 , السنة 7 , بهار 1389 المقاله 3 - مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری 20.1001.1.24234966.1399.12.1.5.2 10.30495/jfst.2020.665334 آتوسا فرخ محمد رضا احسانی نسرین مؤیدنیا رضا عزیزی نژاد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 12 , بهار 1399