فهرس المقالات اتوسا فرخ المقاله 1 - مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری 20.1001.1.24234966.1399.12.1.5.2 10.30495/jfst.2020.665334 آتوسا فرخ محمد رضا احسانی نسرین مؤیدنیا رضا عزیزی نژاد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 12 , بهار 1399 المقاله 2 - تأثیر نوع و مقدار اینولینهای استخراجشده از منابع مختلف بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کمچرب 20.1001.1.24234966.1402.15.4.2.6 10.30495/jfst.2021.1932663.1726 ساناز پیرایش آتوسا فرخ نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 15 , زمستان 1402