فهرس المقالات ساناز پیرایش المقاله 1 - استفاده از عصاره آنزیمی لاکتوباسیلوس کازئی، آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا جهت تولید پنیر اصلاح شده آنزیمی مرضیه موسوی نسب زهرا تحسیری سکینه منور علوم غذایی و تغذیه , العدد 60 , السنة 15 , پاییز 1397 المقاله 2 - تأثیر نوع و مقدار اینولینهای استخراجشده از منابع مختلف بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کمچرب 20.1001.1.24234966.1402.15.4.2.6 10.30495/jfst.2021.1932663.1726 ساناز پیرایش آتوسا فرخ نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 15 , زمستان 1402