فهرست مقالات علیرضا بصیری مقاله 1 - بررسی اثرات دما در فرآیند خشک کردن به روش جابجایی بر روی ویژگیهای کیفی برگه زردآلو مریم میزانی پانته آ صالحی زاده علیرضا بصیری علوم غذایی و تغذیه , شماره 31 , سال 8 , تابستان 1390 مقاله 2 - بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایرDATEM بابک غیاثی طرزی هاله حدائق علیرضا بصیری سارا خداخانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 27 , سال 7 , تابستان 1389 مقاله 3 - بهینه سازی فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی در فشار کاهش یافته ناپیوسته – خشک کردن با هوای داغ برش های پرتقال با استفاده از روش سطح پاسخ علیرضا بصیری مونا عزیزی خصال یحیی مقصودلو علوم غذایی و تغذیه , شماره 39 , سال 10 , تابستان 1392 مقاله 4 - بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره دانه رازیانه(Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان علیرضا بصیری فاطمهالسادات تهامی بابک غیاثی طرزی پیمان مهستی علوم غذایی و تغذیه , شماره 37 , سال 10 , زمستان 1391 مقاله 5 - بهینه سازی فرآیند خشککردن ترکیبی اسمز- هوای داغ برشهای قارچ خوراکی دکمهای(Agaricus Bisporus) توسط روش سطح پاسخ علیرضا بصیری زینب اصغری بیرام علوم غذایی و تغذیه , شماره 26 , سال 7 , بهار 1389