فهرس المقالات علیرضا بصیری المقاله 1 - بررسی اثرات دما در فرآیند خشک کردن به روش جابجایی بر روی ویژگیهای کیفی برگه زردآلو مریم میزانی پانته آ صالحی زاده علیرضا بصیری علوم غذایی و تغذیه , العدد 31 , السنة 8 , تابستان 1390 المقاله 2 - بررسی امکان تولید بیسکویت کم چرب با استفاده از امولسیفایرDATEM بابک غیاثی طرزی هاله حدائق علیرضا بصیری سارا خداخانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 27 , السنة 7 , تابستان 1389 المقاله 3 - بهینه سازی فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی در فشار کاهش یافته ناپیوسته – خشک کردن با هوای داغ برش های پرتقال با استفاده از روش سطح پاسخ علیرضا بصیری مونا عزیزی خصال یحیی مقصودلو علوم غذایی و تغذیه , العدد 39 , السنة 10 , تابستان 1392 المقاله 4 - بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره دانه رازیانه(Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان علیرضا بصیری فاطمهالسادات تهامی بابک غیاثی طرزی پیمان مهستی علوم غذایی و تغذیه , العدد 37 , السنة 10 , زمستان 1391 المقاله 5 - بهینه سازی فرآیند خشککردن ترکیبی اسمز- هوای داغ برشهای قارچ خوراکی دکمهای(Agaricus Bisporus) توسط روش سطح پاسخ علیرضا بصیری زینب اصغری بیرام علوم غذایی و تغذیه , العدد 26 , السنة 7 , بهار 1389