فهرس المقالات یحیی مقصودلو المقاله 1 - بهینه سازی فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی در فشار کاهش یافته ناپیوسته – خشک کردن با هوای داغ برش های پرتقال با استفاده از روش سطح پاسخ علیرضا بصیری مونا عزیزی خصال یحیی مقصودلو علوم غذایی و تغذیه , العدد 39 , السنة 10 , تابستان 1392 المقاله 2 - تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگیهای تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم مهدی قره خانی مهران اعلمی محمد امین حجازی یحیی مقصودلو مرتضی خمیری گودرز نجفیان بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 6 , زمستان 1395 المقاله 3 - بررسی اثر کیتوزان بر برخی از ویژگیهای میکروبی و شیمیایی آب پرتقال مریم جیرانی خامنه یحیی مقصودلو بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1391 المقاله 4 - تاثیر پیشتیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتیاکسیدانی بتاکاروتن استخراجشده از تفاله هویج رویا سیدیفر نارملا آصفی یحیی مقصودلو بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 4 , تابستان 1393 المقاله 5 - تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست 20.1001.1.24234966.1401.14.2.7.0 10.30495/jfst.2020.1867058.1509 مهران اعلمی مجید شیرمحمدی یحیی مقصودلو مرتضی خمیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 14 , تابستان 1401