فهرس المقالات نارملا آصفی المقاله 1 - اثر فرآیند خشککردن بر خصوصیات کمى و کیفى برگ گیاه ریحان سحر بوستانی نارملا آصفی علوم غذایی و تغذیه , العدد 69 , السنة 18 , زمستان 1399 المقاله 2 - تأثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم جابر سلیمانی نارملا آصفی بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 1 , زمستان 1390 المقاله 3 - اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشکشده با هوای گرم منصوره مظفری جابر سلیمانی نارملا آصفی پریسا جعفریان بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 1 , تابستان 1390 المقاله 4 - تاثیر پیشتیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتیاکسیدانی بتاکاروتن استخراجشده از تفاله هویج رویا سیدیفر نارملا آصفی یحیی مقصودلو بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 4 , تابستان 1393