فهرس المقالات نارملا آصفی المقاله 1 - اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروبهای منتقله از غذا 10.30495/jfh.2022.1950877.1343 تابان عابدی نارملا آصفی شهرام حنیفیان سحر دهقان بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 11 , زمستان 1400 المقاله 2 - اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشکشده با هوای گرم منصوره مظفری جابر سلیمانی نارملا آصفی پریسا جعفریان بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 1 , تابستان 1390 المقاله 3 - بررسیاثر دما و زمان بودادن دانههایکاکائو بر پلیفنولکل، ویژگیهای شیمیایی و خصوصیات حسی پودرکاکائو 10.30495/jfst.2021.1938631.1748 سمانه ابراهیم زادگان نارملا آصفی رامین ملکی سیدصادق سیدلو هریس نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 16 , بهار 1403