فهرست مقالات نارملا آصفی مقاله 1 - اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروبهای منتقله از غذا 10.30495/jfh.2022.1950877.1343 تابان عابدی نارملا آصفی شهرام حنیفیان سحر دهقان بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 11 , زمستان 1400 مقاله 2 - اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشکشده با هوای گرم منصوره مظفری جابر سلیمانی نارملا آصفی پریسا جعفریان بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 1 , تابستان 1390 مقاله 3 - بررسیاثر دما و زمان بودادن دانههایکاکائو بر پلیفنولکل، ویژگیهای شیمیایی و خصوصیات حسی پودرکاکائو 10.30495/jfst.2021.1938631.1748 سمانه ابراهیم زادگان نارملا آصفی رامین ملکی سیدصادق سیدلو هریس نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 59 , سال 16 , بهار 1403 مقاله 4 - تأثیر ترکیبات زیست فعال پوست کدو حلوایی با روش استخراج سیال فوق بحرانی و آب زیربحرانی در پایداری روغن کانولا 10.71810/jfst.2024.1004759 آزاده سلامی نارملا آصفی رضا اسماعیل زاده کناری مهدی قره خانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 63 , سال 17 , بهار 1404