فهرس المقالات محمد امین حجازی المقاله 1 - اثر بازدارندگی سویههای بومی باکتریهای اسید لاکتیک علیه باکتریهای بیماریزای غذایی علیرضا تاری نژاد پریسا پورعبدی محمد امین حجازی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 8 , بهار 1397 المقاله 2 - ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویههای بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی 10.30495/jfh.2020.1896185.1266 پریسا پورعبدی سرابی علیرضا تاری نژاد محمد امین حجازی محمد مجیدی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1399 المقاله 3 - اثرات ضد میکروبی باکتریهای اسیدلاکتیک با توانایی پروبیوتیکی جداشده از ماستهای سنتی بر میکروارگانیسمهای بیماریزای غذایی 10.30495/jfh.2022.1949266.1340 مهسا صادقی علیرضا تاری نژاد محمد امین حجازی یوسف نامی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1400 المقاله 4 - تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگیهای تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم مهدی قره خانی مهران اعلمی محمد امین حجازی یحیی مقصودلو مرتضی خمیری گودرز نجفیان بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 6 , زمستان 1395