فهرس المقالات علیرضا تاری نژاد المقاله 1 - ارزیابی لاینهای گندم نان بهاره (Triticum aestivum L) و گروهبندی آنها براساس شاخصهای زراعی (چاپ مجدد) اعظم دریانی علیرضا تاری نژاد سعید اهری زاد فرهاد فرح وش حسن خانزاده اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی , العدد 2 , السنة 4 , تابستان 1389 المقاله 2 - رابطه ی عملکرد روغن و دانه با صفات مورفولوژیک در هیبریدهای سینگلکراس آفتابگردان علیرضا تاری نژاد پریسا رمضانی ورهرام رشیدی مهدی غفاری اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی , العدد 4 , السنة 4 , پاییز 1389 المقاله 3 - ارزیابی لاین های گندم نان بهاره (Triticum aestivum L) و گروهبندی آنها براساس شاخصهای زراعی علیرضا تاری نژاد اعظم دریانی سعید اهری زاد فرهاد فرح وش حسن خانزاده اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی , العدد 2 , السنة 4 , تابستان 1389 المقاله 4 - نقش کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژنه و فسفره بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد همزیستی مایکوریزا در شوید فاطمه هاشم زاده بهرام میرشکاری مهرداد یارنیا فرخ رحیم زاده خویی علیرضا تاری نژاد اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1393 المقاله 5 - بررسی پایداری عملکرد دانه ارقام و لاین های امیدبخش گندم نان مناطق سرد با استفاده از آماره های مختلف پایداری علیرضا تاری نژاد میرسعید عابدی اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1394 المقاله 6 - پایداری عملکرد دانه برخی ارقام گندم نان در مناطق سرد و معتدل ایران علیرضا تاری نژاد اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1396 المقاله 7 - اثر بازدارندگی سویههای بومی باکتریهای اسید لاکتیک علیه باکتریهای بیماریزای غذایی علیرضا تاری نژاد پریسا پورعبدی محمد امین حجازی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 8 , بهار 1397 المقاله 8 - ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویههای بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی 10.30495/jfh.2020.1896185.1266 پریسا پورعبدی سرابی علیرضا تاری نژاد محمد امین حجازی محمد مجیدی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1399 المقاله 9 - اثرات ضد میکروبی باکتریهای اسیدلاکتیک با توانایی پروبیوتیکی جداشده از ماستهای سنتی بر میکروارگانیسمهای بیماریزای غذایی 10.30495/jfh.2022.1949266.1340 مهسا صادقی علیرضا تاری نژاد محمد امین حجازی یوسف نامی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1400 المقاله 10 - جداسازی و شناسایی باکتریهای لاکتیکی از محصولات لبنی سنتی کلیبر، هریس و ورزقان طاهره نریمانی علیرضا تارینژاد محمدامین حجازی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 3 , پاییز 1392 المقاله 11 - مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری خسرو محمدی گیتی کریم شهرام حنیفیان علیرضا تارینژاد رضا قاسمنژاد بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 1 , تابستان 1390 المقاله 12 - زیست پالایی جیوه معدنی از طریق ساخت وکتور نوترکیب pET 21a(+)-merA حمیده باغی سفیدان علیرضا تاری نژاد دنیای میکروب ها , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1396 المقاله 13 - زیست پالایی هم زمان جیوه معدنی و آلی با استفاده از وکتور نوترکیب pET28a(+)-merA-merB 20.1001.1.20083068.1397.11.36.2.8 حمیده باغی سفیدان علیرضا تاری نژاد دنیای میکروب ها , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1397