فهرس المقالات گیتی کریم المقاله 1 - بررسی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیل های جدا شده از شیر گاو منعقد شده 20.1001.1.22518851.1401.17.2.12.9 10.30495/jvm.2022.1946618.1191 ساناز کوشا حامد اهری گیتی کریم سید امیر علی انوار میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 17 , پاییز 1401 المقاله 2 - اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان رامین شیشه گر حمید میرزایی خسرو محمدی گیتی کریم ودود رضویلر بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1397 المقاله 3 - مطالعه خواص ضدمیکروبی پوشش نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره 10.30495/jfh.2020.1885319.1251 مبینا پویامنش حامد اهری سید امیر علی انوار گیتی کریم بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1399 المقاله 4 - ریز پلاستیکها، چالشی نوظهور برای سلامت آب و غذا 10.30495/jfh.2022.1967981.1377 گیتی کریم بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1401 المقاله 5 - ارزیابی ویژگی های ضدمیکروبی عصاره آبی گیاه ترشک شبدری و مهار آنزیم های آلفاآمیلاز و آلفاگلوکوزیداز توسط آن مونا شریفی سلطانی حسین میرسعیدقاضی مصطفی سلطانی گیتی کریم بهداشت مواد غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 6 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی سید شهرام شکرفروش نوردهر رکنی گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی سید محمد مهدی کیایی مریم عباس والی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 2 , پاییز 1391 المقاله 7 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن سید شهرام شکرفروش گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی سید محمد مهدی کیایی نوردهر رکنی مریم عباس والی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 2 , تابستان 1391 المقاله 8 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی سید شهرام شکرفروش سید مهدی رضوی روحانی گیتی کریم سید محمد مهدی کیایی نوردهر رکنی مریم عباس والی بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1391 المقاله 9 - تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگیهای حسی پنیر سفید فراپالایشی رامین عطازاده گیتی کریم جواد حصاری شهرام حنیفیان بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 2 , پاییز 1391 المقاله 10 - معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازهگیری هیستامین در ماست مریم جاهدی نیا گیتی کریم ایرج سهرابی حقدوست ، سید مهدی رضوی روحانی محبوبه اسکندری بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 3 , زمستان 1392 المقاله 11 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ سید شهرام شکرفروش سید محمد مهدی کیایی گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی نوردهر رکنی مریم عباس والی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1392 المقاله 12 - مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری خسرو محمدی گیتی کریم شهرام حنیفیان علیرضا تارینژاد رضا قاسمنژاد بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 1 , تابستان 1390 المقاله 13 - ارزیابی روشهای کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر سمیه اردلانی گیتی کریم رضوان پوراحمد بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 7 , بهار 1396