فهرس المقالات حمید میرزایی المقاله 1 - اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان رامین شیشه گر حمید میرزایی خسرو محمدی گیتی کریم ودود رضویلر بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1397 المقاله 2 - اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب 10.30495/jfh.2021.1916571.1298 نعیمه شعبانی لکرانی افشین جوادی هدی جعفری زاده- مالمیری حمید میرزایی جاوید صادقی بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1399 المقاله 3 - بهینهسازی شرایط ازوندهی آب باهدف حذف هورمونهای استرون و 17 بتا-استرادیول 10.30495/jfh.2020.1908282.1283 خداویردی عباسزاده معروفان حمید میرزایی امیرعباس متین افشین جوادی علیرضا امانی قدیم بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1399 المقاله 4 - مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی 10.30495/jfh.2022.1964791.1366 سیدعلیرضا مرتضوی افشین جوادی نویده انرجان جاوید مرتضوی حمید میرزایی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1401 المقاله 5 - بررسی میزان بیس فنول آ در آبهای بستهبندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینهسازی ازوندهی آب برای کاهش آن 10.30495/jfh.2021.677459 میرعلی رحیمی زاد تولون حمید میرزایی امیرعباس متین افشین جوادی علیرضا امانی قدیم بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1400 المقاله 6 - شناسایی انتروسینها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آنها در سویههای انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی 10.30495/jfh.2023.1986171.1401 فائزه سالک حمید میرزایی جلیل خندقی افشین جوادی یوسف نامی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 13 , تابستان 1402 المقاله 7 - جداسازی و شناسایی برخی ویژگیهای فنوتیپی سودوموناسها در خط کشتار مرغ 10.30495/jfh.2022.1959723.1357 حسن جعفرزاده حمید میرزایی شهرام حنیفیان افشین جوادی جلال شایق بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 12 , بهار 1401 المقاله 8 - بررسی اثرات ضدمیکروبی عصارههای آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی 10.30495/jfh.2022.1965039.1368 اسماعیل زنگانه حمید میرزایی سید مهدی جعفری محمدرضا افشار مقدم افشین جوادی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 12 , پاییز 1401 المقاله 9 - اثر پوششدهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخممرغ در دمای یخچال 10.30495/jfh.2023.1973949.1384 علی خدادادی بایقوت افشین جوادی صدیف آزادمرد دمیرچی حمید میرزایی یونس انزابی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 12 , پاییز 1401 المقاله 10 - اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری 10.71876/jfh.2024.4021443 فرزاد نوعی حمید میرزایی نویده انرجان افشین جوادی محمدعلی بهنژادی بهداشت مواد غذایی , العدد 52 , السنة 13 , زمستان 1402 المقاله 11 - مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلیفرمها و اشریشیا کولای بیماریزا محمد پورعلی بهزاد حمید میرزایی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 1 , پاییز 1390 المقاله 12 - مطالعه میزان آلودگی میکروبی بستنیهای سنتی تولید و عرضه شده در شهر مراغه در سال 1391 مهوش انورینژاد حمید میرزایی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 3 , پاییز 1392 المقاله 13 - جستجو و شناسایی هلیکوباکتر پلوروم در کبد و محتویات سکوم تعدادی از طیورگوشتی ارجاعی به درمانگاههای شهر تبریز، با استفاده از روشهای کشت و PCR 10.30495/jvcp.2022.1959425.1367 سید محمد علوی شوشتری افشین جوادی غلامرضا زرینی حمید میرزایی شهرام حنیفیان آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 63 , السنة 16 , پاییز 1401 المقاله 14 - بررسی رخداد توکسمی آبستنی در گوسفندان منطقه صوفیان تبریز علی حسن پور غلامعلی مقدم بهرام عمواوغلی تبریزی حمید میرزایی کریم حاجی پور صوفیانی آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 1 , بهار 1386 المقاله 15 - مطالعه تغییرات ویژگیهای شیمیائی پنیر لیقوان در طول مراحل تولید و دوره رسیدن حمید میرزائی علی علیقلی نژاد آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 18 , السنة 5 , تابستان 1390 المقاله 16 - تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روشخشککردن انجمادی و ارزیابیخواص فیزیکی- شیمیاییآن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی 10.30495/jfst.2023.1973945.1836 فرحان احدی افشین جوادی هدی جعفری زاده مالمیری نویده انرجان حمید میرزائی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 17 - بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا فریبا بخشی حمید میرزائی نارملا آصفی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 3 , زمستان 1395 المقاله 18 - جداسازی و بررسی برخی از ویژگیهای پروبیوتیکی آنتروکوکها در شیر گاو جرسی و فرآورده-های تخمیری آن در قم 10.30495/jfm.2022.1944859.1744 حمید میرزائی زهرا نوری حامد میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1401 المقاله 19 - مطالعه برخی از خواص تکنولوژیکی جدایههای انتروکوکوس در پنیر موتال ایرانی 10.30495/jfm.2022.1968051.1790 فردین کوهی حمید میرزائی یوسف نامی جلیل خندقی افشین جوادی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1402