فهرس المقالات سید مهدی جعفری المقاله 1 - مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی بادمجان (SolanumMelongena L.) علی اصغر بهمنی سید مهدی جعفری سید احمد شهیدی علوم غذایی و تغذیه , العدد 47 , السنة 12 , تابستان 1394 المقاله 2 - استخراج عصاره پوسته گردو واریته شهمیرزادی و تاثیر حلال و روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصله سمیه رضایی ارمی سید مهدی جعفری مرتضی خمیری هومان بیات علوم غذایی و تغذیه , العدد 47 , السنة 12 , تابستان 1394 المقاله 3 - بررسی اثرات ضدمیکروبی عصارههای آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی 10.30495/jfh.2022.1965039.1368 اسماعیل زنگانه حمید میرزایی سید مهدی جعفری محمدرضا افشار مقدم افشین جوادی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 12 , پاییز 1401