فهرس المقالات ودود رضویلر المقاله 1 - اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان رامین شیشه گر حمید میرزایی خسرو محمدی گیتی کریم ودود رضویلر بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1397 المقاله 2 - اندازهگیری میزان هیستامین و تعیین باکتریهای تولیدکننده آن در تون ماهی هوور منجمد ولی اله کوهدار ودود رضویلر بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 2 , بهار 1391 المقاله 3 - مطالعه اثرات توأم مونولورین و اسانسهای پونه (Mentha pulegium L.) و نعناع (Mentha spicata L.) روی باسیلوس سرئوس و اشریشیاکولای O157:H7 در شرایط آزمایشگاهی مسلم نیریز نقدهی سید مهدی رضوی روحانی گیتی کریم ودود رضویلر امیر زینالی رضا دلشاد آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 12 , السنة 3 , زمستان 1388 المقاله 4 - اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC رقیه سکوتی فر ودود رضویلر سید امیر علی انوار شهرام شعیبی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 6 , تابستان 1398 المقاله 5 - کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی 10.30495/jfm.2021.683006 رضا خدیوی بروجنی ودود رضویلر سید امیر علی انوار بهروز اکبری ادرگانی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1400