فهرس المقالات نوردهر رکنی المقاله 1 - A primary comparison for major biogenic amines variation during preserving red meat cuts in room temperature, refrigerator, and frozen condition 10.30495/fh.2023.73053.1136 Afshin Motaghifar Behrouz Akbari-Adergani Noordahr Rokney Abbasali Motallebi Moghanjoughi Food and Health , العدد 2 , السنة 6 , بهار 2023 المقاله 2 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی سید شهرام شکرفروش نوردهر رکنی گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی سید محمد مهدی کیایی مریم عباس والی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 2 , پاییز 1391 المقاله 3 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن سید شهرام شکرفروش گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی سید محمد مهدی کیایی نوردهر رکنی مریم عباس والی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 2 , تابستان 1391 المقاله 4 - اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخکرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه) نگین نوری نوردهر رکنی افشین آخوندزاده علی میثاقی فهیمه توریان بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 1 , بهار 1390 المقاله 5 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی سید شهرام شکرفروش سید مهدی رضوی روحانی گیتی کریم سید محمد مهدی کیایی نوردهر رکنی مریم عباس والی بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1391 المقاله 6 - آلودگی شیر به بقایای آنتیبیوتیکها طی چهل سال اخیر در ایران گیتی کریم سید محمد مهدی کیائی نوردهر رکنی سیدمهدی رضویروحانی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 1 , بهار 1390 المقاله 7 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ سید شهرام شکرفروش سید محمد مهدی کیایی گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی نوردهر رکنی مریم عباس والی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1392