• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • نوردهر رکنی

    فهرس المقالات نوردهر رکنی


  • المقاله

    1 - A primary comparison for major biogenic amines variation during preserving red meat cuts in room temperature, refrigerator, and frozen condition
    10.30495/fh.2023.73053.1136
    Afshin Motaghifar Behrouz Akbari-Adergani Noordahr Rokney Abbasali Motallebi Moghanjoughi
    Food and Health , العدد 2 , السنة 6 , بهار 2023

  • المقاله

    2 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی
    سید شهرام شکرفروش نوردهر رکنی گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی سید محمد مهدی کیایی مریم عباس والی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 2 , پاییز 1391

  • المقاله

    3 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن
    سید شهرام شکرفروش گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی سید محمد مهدی کیایی نوردهر رکنی مریم عباس والی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 2 , تابستان 1391

  • المقاله

    4 - اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه)
    نگین نوری نوردهر رکنی افشین آخوندزاده علی میثاقی فهیمه توریان
    بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 1 , بهار 1390

  • المقاله

    5 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی
    سید شهرام شکرفروش سید مهدی رضوی روحانی گیتی کریم سید محمد مهدی کیایی نوردهر رکنی مریم عباس والی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1391

  • المقاله

    6 - آلودگی شیر به بقایای آنتی‌بیوتیک‌ها طی چهل سال اخیر در ایران
    گیتی کریم سید محمد مهدی کیائی نوردهر رکنی سیدمهدی رضوی‌روحانی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 1 , بهار 1390

  • المقاله

    7 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ
    سید شهرام شکرفروش سید محمد مهدی کیایی گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی نوردهر رکنی مریم عباس والی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1392

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول