• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • مریم عباس والی

    فهرس المقالات مریم عباس والی


  • المقاله

    1 - بررسی میزان آلودگیِ دوغ‌های توزیعی در شهرکرد با فلزات سنگین
    10.71876/jfh.2024.3081419
    حدیثه بهارلو مریم عباس والی مجتبی بنیادیان
    بهداشت مواد غذایی , العدد 54 , السنة 14 , تابستان 1403

  • المقاله

    2 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی
    سید شهرام شکرفروش نوردهر رکنی گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی سید محمد مهدی کیایی مریم عباس والی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 2 , پاییز 1391

  • المقاله

    3 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن
    سید شهرام شکرفروش گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی سید محمد مهدی کیایی نوردهر رکنی مریم عباس والی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 2 , تابستان 1391

  • المقاله

    4 - مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی
    حمدالله مشتاقی مریم عباس والی الناز محمدی احمدرضا صفیان میلاد عادل
    بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 3 , تابستان 1392

  • المقاله

    5 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی
    سید شهرام شکرفروش سید مهدی رضوی روحانی گیتی کریم سید محمد مهدی کیایی نوردهر رکنی مریم عباس والی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1391

  • المقاله

    6 - مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس
    مریم عباس والی محمود اسماعیلی کوتمهر حمدالله مشتاقی محمد هادی اسکندری
    بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 5 , تابستان 1394

  • المقاله

    7 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ
    سید شهرام شکرفروش سید محمد مهدی کیایی گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی نوردهر رکنی مریم عباس والی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1392

  • المقاله

    8 - بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغ‌های صنعتی مصرفی شیراز
    مریم عباس والی حامد طالب نجف‌آبادی عزیزالله فلاح مهرجردی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 7 , پاییز 1396

  • المقاله

    9 - بررسی آلودگی میکروبی سالاد‌های الویه عرضه شده در بازار اصفهان
    مریم عباس والی ندا وهابی انارکی
    میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 3 , تابستان 1395

  • المقاله

    10 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای
    مریم عباس والی محمود اسماعیلی کوتمهر حمدالله مشتاقی محمد هادی اسکندری
    میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 2 , تابستان 1394

  • المقاله

    11 - اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد
    فاطمه امینی حمدالله مشتاقی مریم عباس والی
    میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 3 , پاییز 1395

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول