فهرس المقالات مجتبی بنیادیان المقاله 1 - بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتریهای بیماریزای غذایی مجتبی بنیادیان الهام خلیلی صدرآباد الهه عسکری محسن پورمقدس بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 4 , تابستان 1393 المقاله 2 - الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای سنتی 10.30495/jfm.2023.1976067.1801 مریم مظهری دهکردی مجتبی بنیادیان حمداله مشتاقی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1402 المقاله 3 - تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد ندا قضاوی حمدالله مشتاقی مجتبی بنیادیان میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 3 , تابستان 1395 المقاله 4 - وروتوکسیژنیک اشریشیاکلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی مجتبی بنیادیان میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 3 , زمستان 1395 المقاله 5 - فراوانی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینیهای خامهای. زهرا هاشمی مجتبی بنیادیان حمداله مشتاقی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1400 المقاله 6 - تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست 10.30495/jfm.2022.682586 سارا اشرفیان مجتبی بنیادیان حمداله مشتاقی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1401