فهرس المقالات حمدالله مشتاقی المقاله 1 - بررسی اثر ضد باکتریایی نیسین و لیزوزیم روی لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلی در pHهای مختلف و دمای 24 درجه سانتی گراد 20.1001.1.22518851.1397.14.2.7.9 حمدالله مشتاقی آزاده رشیدی مهر بهزاد شارقی میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 14 , زمستان 1397 المقاله 2 - بررسی تجربی بیماریزایی لیستریا ایوانووی در موش آزمایشگاهی رضا حکیمی آلنی حمدالله مشتاقی ایرج کریمی عزیزالله ابراهیمی میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 8 , زمستان 1391 المقاله 3 - تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد ندا قضاوی حمدالله مشتاقی مجتبی بنیادیان میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 3 , تابستان 1395 المقاله 4 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای مریم عباس والی محمود اسماعیلی کوتمهر حمدالله مشتاقی محمد هادی اسکندری میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 2 , تابستان 1394 المقاله 5 - اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد فاطمه امینی حمدالله مشتاقی مریم عباس والی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 3 , پاییز 1395 المقاله 6 - مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری معصومه محمودی امین نعمت اللهی حمدالله مشتاقی مجتبی بنیادیان میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 4 , زمستان 1396