List of Articles مجتبی بنیادیان Article 1 - بررسی میزان آلودگیِ دوغهای سنتی و صنعتی موجود در بازار شهرکرد به چهار فلز سنگین مریم Abbasvali Hadiseh Baharlou مجتبی Boniadian Food Hygiene , Upcoming Articles Article 2 - بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتریهای بیماریزای غذایی مجتبی Boniadian الهام khalili sadrabad الهه Askari محسن Pourmoghadas Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2014 Article 3 - الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای سنتی 10.30495/jfm.2023.1976067.1801 Maryam Mazhari Mojtaba Bonyadian Hamdallah Moshtaghi Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2023 Article 4 - تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد neda Ghazavi Hamdollah Moshtaghi Mojtaba Bonyadian Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Winter 2016 Article 5 - وروتوکسیژنیک اشریشیاکلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی mojtaba bonyadian Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2017 Article 6 - فراوانی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینیهای خامهای. Zahra Hashemi Mojtaba Bonyadian Hamdallah Moshtaghi Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2021 Article 7 - تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست 10.30495/jfm.2022.682586 Sara Ashrafian Mojtaba Bonyadian Hamdallah Moshtaghi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2022