List of Articles مریم عباس والی Article 1 - بررسی میزان آلودگیِ دوغهای توزیعی در شهرکرد با فلزات سنگین 10.71876/jfh.2024.3081419 Hadiseh Baharlou Maryam Abbasvali مجتبی Boniadian Food Hygiene , Issue 54 , Year , Summer 2024 Article 2 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی S.S Shekarforoush نوردهر Rokni گیتی Karim S.M Razavi Rohani S.M.M Kiaie مریم Abbasvali Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2012 Article 3 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن S.S Shekarforoush گیتی Karim S.M Razavi Rohani S.M.M Kiaie نوردهر Rokni مریم Abbasvali Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2012 Article 4 - مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی حمدالله Moshtaghi مریم Abbasvali الناز Mohammadi A.R Safian میلاد Adel Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2013 Article 5 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی S.S Shekarforoush S.M Razavi Rohani گیتی karim S.M.M Kiaie نوردهر Rokni مریم Abbasvali Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2013 Article 6 - مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس مریم Abbasvali محمود Esmaeili Koutamehr حمدالله Moshtaghi M.H Eskandari Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2015 Article 7 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ S.S Shekarforoush S.M.M Kiaie گیتی Karim S.M Razavi Rohani نوردهر Rokni مریم Abbasvali Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2013 Article 8 - بررسی ویژگیهای شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغهای صنعتی مصرفی شیراز M. Abbasvali H. Taleb Najafabadi A. Falah Mehrjerdi Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2017 Article 9 - بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه عرضه شده در بازار اصفهان مریم عباس والی ندا وهابی انارکی Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Winter 2016 Article 10 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای Maryam Abbasvali Mahmoud Esmaeili Koutamehr Hamdollah Moshtaghi Mohammad Eskandari Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2015 Article 11 - اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد Fatemeh Amini Hamdollah Moshtaghi Maryam Abbasvali Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2016