List of Articles گیتی کریم Article 1 - بررسی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیل های جدا شده از شیر گاو منعقد شده 20.1001.1.22518851.1401.17.2.12.9 10.30495/jvm.2022.1946618.1191 ساناز کوشا حامد اهری گیتی کریم سید امیر علی انوار نشریه علمی میکروبیولوژی دامپزشکی , Issue 1 , Year , Autumn 1401 Article 2 - اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان R. Shihegar H. Mirzaei K. mohammadi G. Karim V. Razavilar Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2019 Article 3 - مطالعه خواص ضدمیکروبی پوشش نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره 10.30495/jfh.2020.1885319.1251 M. Pouyamanesh H. Ahari A.A. Anvar G. Karim Food Hygiene , Issue 2 , Year , Summer 2020 Article 4 - ریز پلاستیکها، چالشی نوظهور برای سلامت آب و غذا 10.30495/jfh.2022.1967981.1377 G. karim Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2022 Article 5 - ارزیابی تأثیر شرایط استخراج و نگهداری بر خواص آنتی میکروبی و میزان مهارکنندگی آنزیمهای آلفا آمیلاز و آلفاگلوکوزیداز توسط عصاره آبی ترشک شبدری 10.71876/jfh.2024.3101424 Mona Sharifi Soltani Hossein Mirsaeedghazi mostafa soltani Gity Karim Food Hygiene , Issue 54 , Year , Summer 2024 Article 6 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی S.S Shekarforoush نوردهر Rokni گیتی Karim S.M Razavi Rohani S.M.M Kiaie مریم Abbasvali Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2012 Article 7 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن S.S Shekarforoush گیتی Karim S.M Razavi Rohani S.M.M Kiaie نوردهر Rokni مریم Abbasvali Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2012 Article 8 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی S.S Shekarforoush S.M Razavi Rohani گیتی karim S.M.M Kiaie نوردهر Rokni مریم Abbasvali Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2013 Article 9 - تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگیهای حسی پنیر سفید فراپالایشی رامین Atazadeh گیتی Karim جواد Hesari شهرام Hanifian Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2012 Article 10 - معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازهگیری هیستامین در ماست مریم Jahedinia گیتی Karim ایرج Sohrabi Haghdust S.M Razavi Rohani محبوبه Eskandari Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2014 Article 11 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ S.S Shekarforoush S.M.M Kiaie گیتی Karim S.M Razavi Rohani نوردهر Rokni مریم Abbasvali Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2013 Article 12 - مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری KH Mohammadi گیتی Karim SH Hanifian علیرضا Tarinejad رضا Gasemnezhad Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2011 Article 13 - ارزیابی روشهای کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر S. Ardalan G. karim R. pourahmad Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2017