List of Articles رضوان پوراحمد Article 1 - ارزیابی برخی از ویژگیهای عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو B. Akbari-Adergani P. Zivari Shayesteh R. Pourahmad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 71 , Year , Summer 2021 Article 2 - اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سینبیوتیک B. Falahat R. Pourahmad B. Khorshidpour Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 69 , Year , Winter 2021 Article 3 - بررسی امکان تولید آبمیوه پروبیوتیک بر پایه مخلوط آلبالو، کرنبری و سیب با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی Sh. Daliri B. Khorshidpour R. Pourahmad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 67 , Year , Summer 2020 Article 4 - بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک M. Sharifi Soltani G. Karim R. Pourahmad Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2016 Article 5 - ارزیابی روشهای کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر S. Ardalan G. karim R. pourahmad Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2017