List of Articles خسرو محمدی Article 1 - مطالعه اثر غلظتهای مختلف نایسین بر فعالیت باکتریهای لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی Kh Mohammadi حسین Jodeiri Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2013 Article 2 - مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری KH Mohammadi گیتی Karim SH Hanifian علیرضا Tarinejad رضا Gasemnezhad Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2011 Article 3 - تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن Mohammad Bafanadeh Zendeh Vadood Razavilar Hamid Mirzaei Khosrow Mohammadi Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Summer 2020