فهرست مقالات خسرو محمدی مقاله 1 - مطالعه اثر غلظتهای مختلف نایسین بر فعالیت باکتریهای لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی خسرو محمدی حسین جدیری بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 3 , بهار 1392 مقاله 2 - مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری خسرو محمدی گیتی کریم شهرام حنیفیان علیرضا تارینژاد رضا قاسمنژاد بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 1 , تابستان 1390 مقاله 3 - تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن محمد بافنده زنده ودود رضویلر حمید میرزایی خسرو محمدی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 7 , تابستان 1399