فهرست مقالات گیتی کریم مقاله 1 - بررسی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیل های جدا شده از شیر گاو منعقد شده 20.1001.1.22518851.1401.17.2.12.9 10.30495/jvm.2022.1946618.1191 ساناز کوشا حامد اهری گیتی کریم سید امیر علی انوار میکروبیولوژی دامپزشکی , شماره 1 , سال 17 , پاییز 1401 مقاله 2 - اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان رامین شیشه گر حمید میرزایی خسرو محمدی گیتی کریم ودود رضویلر بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 8 , زمستان 1397 مقاله 3 - مطالعه خواص ضدمیکروبی پوشش نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره 10.30495/jfh.2020.1885319.1251 مبینا پویامنش حامد اهری سید امیر علی انوار گیتی کریم بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 10 , تابستان 1399 مقاله 4 - ریز پلاستیکها، چالشی نوظهور برای سلامت آب و غذا 10.30495/jfh.2022.1967981.1377 گیتی کریم بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 12 , تابستان 1401 مقاله 5 - ارزیابی تأثیر شرایط استخراج و نگهداری بر خواص آنتی میکروبی و میزان مهارکنندگی آنزیمهای آلفا آمیلاز و آلفاگلوکوزیداز توسط عصاره آبی ترشک شبدری 10.71876/jfh.2024.3101424 مونا شریفی سلطانی حسین میرسعیدقاضی مصطفی سلطانی گیتی کریم بهداشت مواد غذایی , شماره 54 , سال 14 , تابستان 1403 مقاله 6 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی سید شهرام شکرفروش نوردهر رکنی گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی سید محمد مهدی کیایی مریم عباس والی بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 2 , پاییز 1391 مقاله 7 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن سید شهرام شکرفروش گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی سید محمد مهدی کیایی نوردهر رکنی مریم عباس والی بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 2 , تابستان 1391 مقاله 8 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی سید شهرام شکرفروش سید مهدی رضوی روحانی گیتی کریم سید محمد مهدی کیایی نوردهر رکنی مریم عباس والی بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 2 , زمستان 1391 مقاله 9 - تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگیهای حسی پنیر سفید فراپالایشی رامین عطازاده گیتی کریم جواد حصاری شهرام حنیفیان بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 2 , پاییز 1391 مقاله 10 - معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازهگیری هیستامین در ماست مریم جاهدی نیا گیتی کریم ایرج سهرابی حقدوست ، سید مهدی رضوی روحانی محبوبه اسکندری بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 3 , زمستان 1392 مقاله 11 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ سید شهرام شکرفروش سید محمد مهدی کیایی گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی نوردهر رکنی مریم عباس والی بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 3 , بهار 1392 مقاله 12 - مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری خسرو محمدی گیتی کریم شهرام حنیفیان علیرضا تارینژاد رضا قاسمنژاد بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 1 , تابستان 1390 مقاله 13 - ارزیابی روشهای کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر سمیه اردلانی گیتی کریم رضوان پوراحمد بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 7 , بهار 1396