فهرست مقالات حامد اهری مقاله 1 - ثبت و شناسایی ژن های توکسیک S.aureus جدا شده از ماهی تیلاپیا با تکنیک Multi plex PCR 10.30495/jftn.2022.66835.11210 نازنین نیاخلیلی حامد اهری بهاره نوروزی علوم غذایی و تغذیه , شماره 78 , سال 20 , بهار 1402 مقاله 2 - تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتریهای پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت نیما محمدی مریم فهیم دانش حامد اهری محمد علی خسروی زنجانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 42 , سال 11 , بهار 1393 مقاله 3 - شبیهسازی سنسور زیستی جهت تشخیص سالمونلا تایفی به روش میکروکانتکت پلیمر قالب مولکولی سیدامیرعلی انوار ودود رضویلر بهروز اکبری آدرگانی عباسعلی مطلبی مغانجوقی حامد اهری علوم غذایی و تغذیه , شماره 51 , سال 13 , تابستان 1395 مقاله 4 - ارزیابی بسته بندی با پوششهای 3% و 5% نانونقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در رشد قارچی نان های مصرفی حامد محمدی سیدامیرعلی انوار پیمان قجربیگی حامد اهری ایرج طوماری علوم غذایی و تغذیه , شماره 49 , سال 13 , زمستان 1394 مقاله 5 - طراحی نانو بیوسنسور پلیمر قالب ملکولی مبتنی بر پتانسیومتری جهت تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس حامد اهری ودود رضویلر بهروز اکبری آدرگانی عباسعلی مطلبی علوم غذایی و تغذیه , شماره 41 , سال 11 , زمستان 1392 مقاله 6 - سنتز نانوذره نقره با سدیم بروهیدرات به روش احیای شیمیایی جهت تولید نانوکامپوزیت نقره آنتیباکتریال زیستتخریبپذیر به روش Solution Blending تولید نانوکامپوزیت نقره آنتی باکتریال زیستتخریبپذیر 10.22034/jest.2021.50778.4994 زهرا طاعتی جفرودی حامد اهری نکیسا سهرابی حقدوست علوم و تکنولوژی محیط زیست , شماره 11 , سال 22 , زمستان 1399 مقاله 7 - بررسی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیل های جدا شده از شیر گاو منعقد شده 20.1001.1.22518851.1401.17.2.12.9 10.30495/jvm.2022.1946618.1191 ساناز کوشا حامد اهری گیتی کریم سید امیر علی انوار میکروبیولوژی دامپزشکی , شماره 1 , سال 17 , پاییز 1401 مقاله 8 - امکانسنجی تولید شکلات پروبیوتیک حاوی باکتری Bifidobacterium breve ریزپوشانی شده با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم ذرت به روش امولسیون و بررسی میزان زندهمانی آن 20.1001.1.22518851.1396.13.2.7.2 نازنین السادات خیرخواهان حامد اهری غلامحسن اسدی میکروبیولوژی دامپزشکی , شماره 1 , سال 13 , زمستان 1396 مقاله 9 - مطالعه خواص ضدمیکروبی پوشش نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره 10.30495/jfh.2020.1885319.1251 مبینا پویامنش حامد اهری سید امیر علی انوار گیتی کریم بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 10 , تابستان 1399 مقاله 10 - تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه ندا حسین نژاد یزدی حامد اهری افشین آخوندزاده میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 4 , تابستان 1396 مقاله 11 - شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن 10.30495/jfm.2022.1955955.1772 سید مجید هاشمی ابراهیم رحیمی سید امیرعلی انوار حامد اهری مریم عطایی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 9 , پاییز 1401 مقاله 12 - استخراج، خالص سازی و ارزیابی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی رنگدانه فیکواریترین سیانوباکتری خاکزی Nostoc sp. FA1 20.1001.1.20083068.1399.13.43.4.8 بهاره نوروزی امیر علی انوار حامد اهری دنیای میکروب ها , شماره 2 , سال 13 , تابستان 1399 مقاله 13 - Study of the Effect of Quinoa Flour and Gellan Gum Replacement on the Physicochemical and Organoleptic Properties of Low-Fat Hamburgers Maryam Shariat Hamed Ahari Shadi Mahdikhani Sima Moradi Seyed Amir Ali Anvar Food and Health , شماره 1 , سال 7 , بهار 2024