List of Articles حامد اهری Article 1 - ثبت و شناسایی ژن های توکسیک S.aureus جدا شده از ماهی تیلاپیا با تکنیک Multi plex PCR 10.30495/jftn.2022.66835.11210 N. Niakhalili H. Ahari B. Nowruzi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 78 , Year , Summer 2024 Article 2 - تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتریهای پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت Nima Mohammadi Maryam Fahimdanesh Hamed Ahari Mohammad Ali Khosravi Zanjani Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 42 , Year , Summer 2014 Article 3 - شبیهسازی سنسور زیستی جهت تشخیص سالمونلا تایفی به روش میکروکانتکت پلیمر قالب مولکولی S.A.A. Anvar V. Razavilar B. Akbari Adergani A. Motallebi Moghangoghi H. Ahari Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 51 , Year , Autumn 2016 Article 4 - ارزیابی بسته بندی با پوششهای 3% و 5% نانونقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در رشد قارچی نان های مصرفی Hamed Mohammadi Seyyed Amir Ali Anvar Peyman Qajarbeygi Hamed Ahari Iraj Toomari Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 49 , Year , Winter 2016 Article 5 - طراحی نانو بیوسنسور پلیمر قالب ملکولی مبتنی بر پتانسیومتری جهت تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس Hamed Ahari Vadood Razavilar Behrooz Akbari Abbas Ali Motallebi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 41 , Year , Winter 2014 Article 6 - سنتز نانوذره نقره با سدیم بروهیدرات به روش احیای شیمیایی جهت تولید نانوکامپوزیت نقره آنتیباکتریال زیستتخریبپذیر به روش Solution Blending تولید نانوکامپوزیت نقره آنتی باکتریال زیستتخریبپذیر 10.22034/jest.2021.50778.4994 Zahra Ta'ati jafroudi hamed ahari nekisa sohrabi haghdost Journal of Environmental Science and Technology , Issue 11 , Year , Winter 2021 Article 7 - بررسی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیل های جدا شده از شیر گاو منعقد شده 20.1001.1.22518851.1401.17.2.12.9 10.30495/jvm.2022.1946618.1191 ساناز کوشا حامد اهری گیتی کریم سید امیر علی انوار نشریه علمی میکروبیولوژی دامپزشکی , Issue 1 , Year , Autumn 1401 Article 8 - امکانسنجی تولید شکلات پروبیوتیک حاوی باکتری Bifidobacterium breve ریزپوشانی شده با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم ذرت به روش امولسیون و بررسی میزان زندهمانی آن 20.1001.1.22518851.1396.13.2.7.2 نازنین السادات خیرخواهان حامد اهری غلامحسن اسدی نشریه علمی میکروبیولوژی دامپزشکی , Issue 1 , Year , Winter 1396 Article 9 - مطالعه خواص ضدمیکروبی پوشش نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره 10.30495/jfh.2020.1885319.1251 M. Pouyamanesh H. Ahari A.A. Anvar G. Karim Food Hygiene , Issue 2 , Year , Summer 2020 Article 10 - تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه Neda Hossein nezhad yazdi Hamed Ahari Afshin Akhondzadeh Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2017 Article 11 - شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن 10.30495/jfm.2022.1955955.1772 Seyedmajid Hashemi Ebrahim Rahimi Seyed Amirali Anvar Hamed Ahari Maryam Ataee Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2022 Article 12 - استخراج، خالص سازی و ارزیابی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی رنگدانه فیکواریترین سیانوباکتری خاکزی Nostoc sp. FA1 20.1001.1.20083068.1399.13.43.4.8 Bahareh Nowruzi AmirAli Anvar Hamed Ahari Journal of Microbial World , Issue 2 , Year , Autumn 2020 Article 13 - Study of the Effect of Quinoa Flour and Gellan Gum Replacement on the Physicochemical and Organoleptic Properties of Low-Fat Hamburgers Maryam Shariat Hamed Ahari Shadi Mahdikhani Sima Moradi Seyed Amir Ali Anvar Food and Health , Issue 1 , Year , Spring 2024