List of Articles ابراهیم رحیمی Article 1 - بررسی شیوع نئوسپورا کانینوم در شیر نشخوارکنندگان به روش مولکولی 20.1001.1.22518851.1398.15.2.10.9 10.30495/jvm.2020.676317 مهتاب علیپور ابراهیم رحیمی امیر شاکریان نشریه علمی میکروبیولوژی دامپزشکی , Issue 1 , Year , Winter 1398 Article 2 - جداسازی و تعیین حساسیت ضد میکروبی آرکوباکتر در شیر خام و فراورده های آن به روش کشت و PCR در استان اصفهان 10.30495/jvm.2023.1985617.1244 اباذر لامعی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان حسن ممتاز نشریه علمی میکروبیولوژی دامپزشکی , Issue 46 , Year , Spring_Summer 2024 Article 3 - بررسی وجود افلاتوکسین B1 در غذای خشک سگ و گربه عرضهشده در استان اصفهان به روش الایزا 20.1001.1.22518851.1401.18.2.8.8 10.30495/jvm.2023.1966132.1221 پیمان کیهانی پرتو رییسی ابراهیم رحیمی نشریه علمی میکروبیولوژی دامپزشکی , Issue 1 , Year , Winter 1401 Article 4 - بررسی فراوانی فاکتورهای ویرولانس در ایزوله های یوروپاتوژنیک اشریشیا کلی تولید کننده و غیر تولید کننده بیوفیلم جدا شده از بیماران دیابتی در شهرستان شهرکرد Hosein Khodabandeh Shahraki Elahe Tajbakhsh Ebrahin Rahimi Applied Biology , Issue 5 , Year , Winter 2018 Article 5 - شیوع یرسینیا انتروکولیتیکا و بررسی الگوی مقاومت آنتی¬بیوتیکی در گوشت مرغ و بوقلمون¬ عرضهشده در نجفآباد، اصفهان Mohammadreza Janati Ebrahim Rahimi Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 14 , Year , Autumn 2024 Article 6 - بررسی شیوع اشرشیاکلای، استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا در آب، آبمیوه و بستنیهای سنتی عرضه شده در شهرستان قم، ایران 10.30495/qafj.2023.1978284.1056 Seyed erfan Hosseini nasab Ebrahim Rahimi Najmeh Vahed dehkordi Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 1 , Year , Summer 2023 Article 7 - ارزیابی فلزات سنگین در گوشت مرغ، بلدرچین و بوقلمون عرضهشده در شهرستان تهران 10.30495/qafj.2023.1999142.1094 Mahdi Jafari Ebrahim Rahimi Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 14 , Year , Summer 2024 Article 8 - تعیین میزان شیوع گونههای ویبریو در ماهیها و میگوهای صید شده در شهرستان قشم، ایران 10.30495/jfh.2023.1979994.1392 Ebrahim Rahimi Mohammad amin Heidarzadi Najmeh Vahed dehkordi Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2023 Article 9 - شیوع <i>کوکسیلا بورنتی </i> در مخازن جمعآوری شیر گاوهای بومی استان گیلان بهروش Nested-PCR 10.30495/jfh.2019.668698 A. Nourozhaghi Nobijari E. Rahimi A. Shakerian Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2020 Article 10 - بررسی توزیع ژنهای مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانههای لبنی شهر تهران در زمستان 1395 10.30495/jfh.2019.545849 B. Hendijani A. Shakerian E. Rahimi F. Salehzadeh Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2019 Article 11 - ردیابی ژنهای کدکننده انتروتوکسین در ایزولههای استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان Azadeh Moradi Farsani Amir Shakerian Ebrahim Rahimi Hasan Momtaz Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2018 Article 12 - بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان 10.30495/jfh.2019.667054 Z. Shakeri E. Rahimi A. Shakerian Food Hygiene , Issue 2 , Year , Summer 2019 Article 13 - مطالعه شیوع فصلی و جغرافیایی توکسوپلاسما گوندی در شیر نشخوارکنندگان بهروش nested-PCR 10.30495/jfh.2020.583591.1206 M. Alipour Amroabadi E. Rahimi A. Shakerian Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2021 Article 14 - بررسی شیوع پاتوژنهای غذازاد در ساندویچهای عرضهشده در شهرستان قم و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها 10.30495/jfh.2023.1992348.1413 Seyed erfan Hoseini nasab najmeh vahed dehkordi Ebrahim Rahimi Food Hygiene , Issue 3 , Year , Autumn 2024 Article 15 - تعیین ویژگیهای میکروبی و شیمیایی میگوهای عرضه شده در شهرستان آبادان 10.30495/jfh.2023.1972872.1382 Mohammad Narimisa Ebrahim Rahimi Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2023 Article 16 - بررسی شیوع، تنوع ژنتیکی و مقاومت آنتیبیوتیکی کلستریدیوم دیفیسیل در گوشت مرغ و بوقلمون بومی و صنعتی مراکز فروش استان چهارمحالوبختیاری 10.30495/jfh.2023.1993402.1415 akbar ansariyan barezi Amir Shakerian ebrahim rahimi zahra esfandiyari Food Hygiene , Issue 3 , Year , Autumn 2024 Article 17 - بررسی شیوع نئوسپورا کانینوم در پنیرهای سنتی تولید شده از شیر نشخوارکنندگان در استان چهارمحال و بختیاری بهروش مولکولی 10.30495/jfh.2023.1975512.1387 Danial Abbasi tadi Ebrahim Rahimi Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2022 Article 18 - بررسی برخی ویژگیهای شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس روغنی برگ بو 10.30495/jfh.2023.1992033.1412 Farideh Ghaderi Amir Shakerian zohreh Mashak Ebrahim Rahimi Mahdi Jafari Food Hygiene , Issue 3 , Year , Autumn 2024 Article 19 - مطالعه میزان آلودگی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) با فلزات سنگین و برخی پاتوژنها در شهر اصفهان 10.30495/jfh.2023.1990530.1409 Maryam Sadat Emami Amir Shakerian Ebrahim Rahimi Food Hygiene , Issue 2 , Year , Summer 2023 Article 20 - بررسی میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس حاوی انتروتوکسین¬های A و B در لبنیات سنتی، سالاد و ناگت¬های عرضهشده در شهرستان شهرکرد و مقاومت آنتی¬بیوتیکی جدایه¬ها 10.71876/jhf.2024.3081416 najmeh vahed dehkordi Ebrahim Rahimi نوشا ضیاء Food Hygiene , Issue 52 , Year , Winter 2024 Article 21 - بررسی وضعیت تقلبات در شیرهای خام عرضه شده در فصول گرم و سرد در شهرستان شهرکرد، ایران در سال 1402 10.71876/jfh.2024.3111427 Parisa RiahiDehkordi ابراهیم Rahimi Food Hygiene , Issue 53 , Year , Spring 2024 Article 22 - تعیین انتروتوکسینهای کلاسیک استافیلوکوکوساورئوس جداشده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA هاجر madahi فاطمه Rostami ابراهیم Rahimi فرهاد Safarpoor Dehkordi محمد Jalali Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2013 Article 23 - میزان آلودگی اکراتوکسین A در برنجهای عرضه شده در اصفهان ابراهیم Rahimi امیر Shakerian محسن Jafarian محمد Kajbafi Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2012 Article 24 - میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393 ابراهیم Rahimi زینب Torki Baghbaderani امیر Shakerian Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2015 Article 25 - بررسی غلظت آرسنیک در ماهیهای شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی ابراهیم Rahimi امیر Shakerian مهدی Raissy الهه Kazemi Kheirabadi اسماء Behzadnia Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2011 Article 26 - مطالعه میزان شیوع سالمونلا تایفیموریوم در شیرهای خام گاو، گوسفند و بز عرضه شده در استان چهارمحال و بختیاری فروغ Tajbakhsh ابراهیم Rahimi الهه Tajbakhsh Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2014 Article 27 - تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان ابراهیم Rahimi امیر Shakerian گلنوش Raeisi Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2015 Article 28 - تولید همبرگر سرخ شده کمچرب با استفاده از پوششهای هیدروکلوئیدی زهرا Farajzadeh ابراهیم Rahimi محمد Hojjatoleslamy هومن Molavi Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2013 Article 29 - تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر جمعیت میکروبی خیارهای تخمیری ایرانی زهرا Nilchian S.H Razavi ابراهیم Rahimi Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2012 Article 30 - مطالعه باقیمانده کلرامفنیکل در گوشت طیور به روش الایزا در اصفهان ابراهیم Rahimi محسن Jafarian Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 7 , Year , Autumn 2008 Article 31 - بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد 20.1001.1.24234966.1400.13.4.8.8 10.30495/jfst.2021.680666 سید خدارحم موسوی نژاد امیر شاکریان رضا شرافتی چالشتری ابراهیم رحیمی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 32 - مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی 20.1001.1.24234966.1402.15.3.6.8 10.30495/jfst.2021.1917624.1690 Zahra Farajzadeh Amir Shakerian Ebrahim Rahimi Mahmoud Bagheri Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1402 Article 33 - جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران Ebrahim Rahimi Abbas Doosti Sara Dehghan Nejad Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2016 Article 34 - مروری بر سودوموناس آئروژینوزا در محیط: پاتوژنز، مقاومت آنتیبیوتیکی، تنوع ژنتیکی و روش های حذف از آب آشامیدنی 10.30495/jfm.2023.1974180.1798 Ghasem Ghorbani Ebrahim Rahimi Amir Shakerian Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2023 Article 35 - بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونههای لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی Ebrahim Rahimi Mohammad Javad Jahanmard Sohrab safari Mahsa Ansari Zeinab Torki baghbadorani Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2016 Article 36 - بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری Ebrahim Rahimi Amir Shakeriyan Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2017 Article 37 - ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور Ahmad Zeinodini Majid Gholami-Ahangaran Ebrahim Rahimi Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2016 Article 38 - بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته Anna Ghaseminezhad Ali fazara Ebrahim Rahimi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2016 Article 39 - بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا Hajieh Ghasemian Safaei Nasrin Mirzaei Ahmand Reza Bahrami Bayan Saeidi Ebrahim Rahimi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2018 Article 40 - بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ amin irannejhad ebrahim rahimi majid gholamiahangaran Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2015 Article 41 - شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان mehdi moradi sarmeidani mohsen fardemadi Ebrahim Rahimi abdolkarim zamani moghadam Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Winter 2018 Article 42 - مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک Mohammadreza Shahiri Majid Gholami-Ahangaran Ebrahim Rahimi Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Winter 2018 Article 43 - ردیابی ژنهای مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزولههای انتروکوکوس فکالیس جدا شده از گوشت قرمز در شهرستان شهرکرد Hamed Karimian الهه Tajbakhsh ebrahim rahimi Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2018 Article 44 - بررسی شیوع و خصوصیات مولکولی گونههای سالمونلا جدا شده از شیر، گوشت و فرآوردههای شیر در گاومیش Sanaz Alizadeh Hassan Momtaz Ebrahim Rahimi Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2018 Article 45 - بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از انواع سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری در بهار سال 1396 Manouchehr Momeni shahraki Amir Shakerian Ebrahim Rahimi Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2018 Article 46 - مطالعه فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های سبزیجات و سالاد در استان چهارمحال و بختیاری Manouchehr Momeni shahraki Amir Shakerian Ebrahim Rahimi Farhad Safarpoor Dehkordi Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Summer 2020 Article 47 - مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویههای اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398 10.30495/jfm.2021.683628 reza mousavi Ebrahim Rahimi Amir Shakerian Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2021 Article 48 - مطالعه ژنوتیپی و فنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایههای اسینتوباکتر بومانی جدا شده از کره و سرشیر سنتی در اصفهان 10.30495/jfm.2022.683636 Nahal Salimi Mohammad Ahmadi Ebrahim Rahimi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2022 Article 49 - شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن 10.30495/jfm.2022.1955955.1772 Seyedmajid Hashemi Ebrahim Rahimi Seyed Amirali Anvar Hamed Ahari Maryam Ataee Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2022 Article 50 - فراوانی ژنهای اتصال در ایزولههای استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از فراوردههای لبنی در شهرستان شهرکرد 10.30495/jfm.2022.1971880.1795 Rasul Pajohesh Elahe Tajbakhsh Hassan Momtaz Ebrahim Rahimi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Spring 2023 Article 51 - بررسی ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره هستههای انگور واریتههای ایرانی و ارزیابی تأثیر ضدمیکروبی بر روی پاتوژنهای بیماریزا جدا شده از طیور 10.30495/jfm.2023.1991519.1826 Sayed Ahmad Nourbakhsh Ebrahim Rahimi Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2023 Article 52 - شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی Fatemeh Nonahal Ebrahim Rahimi Esmail Ataie Salehi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Winter 2014 Article 53 - شناسایی و آنالیز ژن های بیماری زای یرسینیا انتروکولیتیکا جداسازی شده از شیر گوسفند و بز در شهرکرد Seyed Mohammad Alavi Ebrahim Rahimi Elaheh Tajbakhsh Journal of Microbial World , Issue 4 , Year , Winter 2017 Article 54 - مطالعه شیوع فصلی کوکسیلا بورنتی در شیر گاو به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز آشیانه ای در استان اصفهان Ebrahim Rahimi Zeinab Torki Baghbadorani Abbas Doosti Journal of Microbial World , Issue 1 , Year , Summer 2010 Article 55 - فراوانی گونه های لیستریا در شیر خام، پنیر و بستنی سنتی عرضه شده در شهرکرد و شیراز Ebrahim Rahimi Asma Behzadnia Amir Shakerian Hassan Momtaz Journal of Microbial World , Issue 5 , Year , Winter 2010 Article 56 - فیلم نانوکامپوزیت هیدروکسی پروپیل متیل سلولز/کیتوزان/آنتوسیانین پوست بادمجان/نانوذرات اکسیدروی سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره کلاهک بادمجان برای افزایش ماندگاری فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilusfrisii kutum) Mahsa Salehi Amir Shakerian Zohreh Mashak Ebrahim Rahimi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Spring 2024 Article 57 - ارزیابی سرب، آرسنیک و کادمیوم در گوشت طیور عرضه¬شده در شهرستان تهران Ebrahim Rahimi Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 13 , Year , Spring 2024