List of Articles علی فضل ارا Article 1 - طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی N. Najjarpoor A. Fazlara M. Tadayoni Food Hygiene , Issue 4 , Year , Autumn 2018 Article 2 - بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو 10.30495/jfh.2019.669284 R. Zangeneh A. Fazlara M. Pourmahdi Food Hygiene , Issue 2 , Year , Summer 2019 Article 3 - اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال 10.30495/jfh.2020.1912353.1289 S. Kiani Ghalesard A. Fazlara M. Ghaderi-Ghahfarokhi M. Pourmahdi Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2021 Article 4 - اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال Tina Taheri Ali Fazlara Lale Roomiani Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2019 Article 5 - طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع Reyhaneh Sororyan Laleh Roomiani Ali Fazlara Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2015 Article 6 - بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته Anna Ghaseminezhad Ali fazara Ebrahim Rahimi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2016 Article 7 - تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی Shima Shahrabi Ali Fazlara Ahmad Zand moghaddam Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2017 Article 8 - بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد سید محمد علی نوری سعید خانزادی علی فضل آرا حسین نجفزاده ورزی محمد عزیززاده Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2017