فهرس المقالات علی فضل ارا المقاله 1 - طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی نجمه نجارپور علی فضل ارا مهرنوش تدینی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1397 المقاله 2 - بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو 10.30495/jfh.2019.669284 راضیه زنگنه علی فضل ارا مهدی پورمهدی بروجنی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1398 المقاله 3 - اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال 10.30495/jfh.2020.1912353.1289 سپیده کیانی قلعه سرد علی فضل ارا مریم قادری قهفرخی مهدی پورمهدی بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1399 المقاله 4 - اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال تینا طاهری علی فضل آرا لاله رومیانی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 6 , تابستان 1398 المقاله 5 - طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع ریحانه سروریان لاله رومیانی علی فضل آرا میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 2 , پاییز 1394 المقاله 6 - بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته آنا قاسمی نژاد علی فضل آرا ابراهیم رحیمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1395 المقاله 7 - تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی شیما شهرابی علی فضل آرا احمد زند مقدم میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 4 , بهار 1396 المقاله 8 - بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد سید محمد علی نوری سعید خانزادی علی فضل آرا حسین نجفزاده ورزی محمد عزیززاده میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 4 , بهار 1396