• درباره سند
  • خدمات سند
    • نویسندگان
    • برای نویسندگان
    • سردبیر
    • برای سردبیران
    • داور
    • برای داوران
  • نشریات سند
  • درخواست سامانه
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • علی فضل ارا

    فهرست مقالات علی فضل ارا


  • مقاله

    1 - طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی
    نجمه نجارپور علی فضل ارا مهرنوش تدینی
    بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 8 , پاییز 1397

  • مقاله

    2 - بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو
    10.30495/jfh.2019.669284
    راضیه زنگنه علی فضل ارا مهدی پورمهدی بروجنی
    بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 9 , تابستان 1398

  • مقاله

    3 - اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال
    10.30495/jfh.2020.1912353.1289
    سپیده کیانی قلعه سرد علی فضل ارا مریم قادری قهفرخی مهدی پورمهدی
    بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 10 , زمستان 1399

  • مقاله

    4 - میزان شیوع و مقاومت آنتی‌بیوتیکی اشریشیا کلی O157:H7 در شیر خام گوسفند در مناطق مختلف استان خوزستان در سال 1401
    10.71876/jfh.2024.4011438
    شکوفه ملک نژاد اهرمی علی فضل ارا مهدی زارعی
    بهداشت مواد غذایی , شماره 55 , سال 14 , پاییز 1403

  • مقاله

    5 - اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال
    تینا طاهری علی فضل آرا لاله رومیانی
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 6 , تابستان 1398

  • مقاله

    6 - طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع
    ریحانه سروریان لاله رومیانی علی فضل آرا
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 2 , پاییز 1394

  • مقاله

    7 - بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته
    آنا قاسمی نژاد علی فضل آرا ابراهیم رحیمی
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 3 , بهار 1395

  • مقاله

    8 - تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی
    شیما شهرابی علی فضل آرا احمد زند مقدم
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 4 , بهار 1396

  • مقاله

    9 - بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
    سید محمد علی نوری سعید خانزادی علی فضل آرا حسین نجفزاده ورزی محمد عزیززاده
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 4 , بهار 1396

  • مقاله

    10 - بررسی خصوصیات عملکردی ترکیبات فنولیک استخراج شده از عصاره هسته خرما در مقایسه با عصاره چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک
    مهرنوش تدینی مژگان مقدم علی فضل آرا
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 3 , سال 11 , پاییز 1403

سکوی نشر دانش


سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد

پیوندهای سایت


  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • فهرست نشریات معتبر وزارت عتف
  • فهرست نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مراکز مرتبط


  • پایگاه دفتر مقام معظم رهبری
  • نهاد ریاست جمهوری
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  • مرکز ارتباطات مردمی(سامد)

پشتیبانی


  • تلفن : 02122222222
  • ایمیل : journals@iau.ac.ir

صفحات رسمی



  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود