فهرست مقالات لاله رومیانی مقاله 1 - تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال الهام آل طیب لاله رومیانی منصوره قائنی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 3 , تابستان 1395 مقاله 2 - اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال تینا طاهری علی فضل آرا لاله رومیانی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 6 , تابستان 1398 مقاله 3 - طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع ریحانه سروریان لاله رومیانی علی فضل آرا میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 2 , پاییز 1394 مقاله 4 - بررسی شاخصهای شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقرهای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد لاله رومیانی شیوا علیزاده میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 4 , پاییز 1396 مقاله 5 - تاثیر فیلم پروتئین میوفیبریلار در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده فاطمه فتحی مقدم لاله رومیانی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 6 , زمستان 1398 مقاله 6 - اثر فیلم کیتوزان – آلژینات سدیم محتوی اسانس نارنج (Citrus aurantium) بر رفتار رشد باکتری ویبریو پاراهمولایتیکوس و لیستریا مونوسیتوژنز در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) لاله رومیانی نگین غلامی مهرنوش تدینی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 3 , سال 11 , پاییز 1403 مقاله 7 - مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان لاله رومیانی آزاده محمودی منصوره قائنی سارا احمدی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 1 , زمستان 1393