List of Articles لاله رومیانی Article 1 - تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال الهام آل طیب لاله رومیانی منصوره قائنی Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Winter 2016 Article 2 - اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال Tina Taheri Ali Fazlara Lale Roomiani Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2019 Article 3 - طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع Reyhaneh Sororyan Laleh Roomiani Ali Fazlara Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2015 Article 4 - بررسی شاخصهای شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقرهای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد Laleh Romiani Shiva Alizadeh Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Autumn 2017 Article 5 - تاثیر فیلم پروتئین میوفیبریلار در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده fatemeh fathimoghadam laleh roomiani Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2020 Article 6 - مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Laleh Roomiani Azadeh Mahmoodi Mansoureh Ghaeni Sara Ahmadi Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2015