فهرس المقالات لاله رومیانی المقاله 1 - تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال الهام آل طیب لاله رومیانی منصوره قائنی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 3 , تابستان 1395 المقاله 2 - اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال تینا طاهری علی فضل آرا لاله رومیانی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 6 , تابستان 1398 المقاله 3 - طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع ریحانه سروریان لاله رومیانی علی فضل آرا میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 2 , پاییز 1394 المقاله 4 - بررسی شاخصهای شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقرهای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد لاله رومیانی شیوا علیزاده میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 4 , پاییز 1396 المقاله 5 - تاثیر فیلم پروتئین میوفیبریلار در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده فاطمه فتحی مقدم لاله رومیانی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 6 , زمستان 1398 المقاله 6 - مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان لاله رومیانی آزاده محمودی منصوره قائنی سارا احمدی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 1 , زمستان 1393