فهرس المقالات منصوره قائنی المقاله 1 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماکارونی غنی شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس سید صابر مستولی زاده یزدان مرادی محمد صدیق مرتضوی عباسعلی مطلبی منصوره قائنی علوم غذایی و تغذیه , العدد 62 , السنة 16 , بهار 1398 المقاله 2 - مطالعه تأثیر غلظتهای مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) شور نسرین چوبکار افشین آ خوند زاده بستی مهدی سلطانی عباسعلی ساری امیر محمد امامی راد منصوره قائنی لاله رومیانی بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 1 , زمستان 1390 المقاله 3 - تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان منصوره قائنی لاله رومیانی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1392 المقاله 4 - تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال الهام آل طیب لاله رومیانی منصوره قائنی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 3 , تابستان 1395 المقاله 5 - مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان لاله رومیانی آزاده محمودی منصوره قائنی سارا احمدی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 1 , زمستان 1393