فهرس المقالات مهرنوش تدینی المقاله 1 - کاربرد نانو امولسیون اسانس زیره (Cuminum cyminum) به منظور کنترل باکتریهای بیماری زای و انگل ها در کاهو(Lactuca sativa) فاطمه بختیاری مهرنوش تدینی فرید جمالی شینی تحقیقات در علوم مهندسی سطح و نانو مواد , العدد 2 , السنة 1 , تابستان 1401 المقاله 2 - طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی نجمه نجارپور علی فضل ارا مهرنوش تدینی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1397 المقاله 3 - اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقرهای در بستهبندی تحت خلأ نگین کیانی هفت لنگ لاله رومیانی مهرنوش تدینی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1397 المقاله 4 - تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفیموریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال سپیده حاجیان مهرنوش تدینی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 6 , بهار 1398 المقاله 5 - بررسی خصوصیات عملکردی ترکیبات فنولیک استخراج شده از عصاره هسته خرما در مقایسه با عصاره چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک مهرنوش تدینی مژگان مقدم علی فضل آرا میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 3 , السنة 11 , پاییز 1403 المقاله 6 - اثر پریبیوتیکی و ویژگیهای فراسودمند فیبر رژیمی استخراج شده از هسته کنار 10.30495/jfm.2021.682475 مجتبی افرازه مهرنوش تدینی حبیب اله عباسی عبدالکریم شیخی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1400 المقاله 7 - اثر فیلم کیتوزان – آلژینات سدیم محتوی اسانس نارنج (Citrus aurantium) بر رفتار رشد باکتری ویبریو پاراهمولایتیکوس و لیستریا مونوسیتوژنز در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) لاله رومیانی نگین غلامی مهرنوش تدینی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 3 , السنة 11 , پاییز 1403 المقاله 8 - Marine Polysaccharides and their Potential in Agriculture Mehrnoosh Tadayoni مجله تغذیه گیاهان زراعی , العدد 35 , السنة 10 , زمستان 2024