• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • مهدی زارعی

    فهرس المقالات مهدی زارعی


  • المقاله

    1 - استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان جایگزین بخشی از شیر خشک بدون چربی در ماست اسفناج
    وجیهه فدائی نوغانی اعظم مفیدی مهدی زارعی
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 49 , السنة 13 , زمستان 1394

  • المقاله

    2 - حساس کردن اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی به‌وسیله کیتوزان و نانوکیتوزان
    مهدی زارعی مهدی پور مهدی بروجنی زهرا کشاورز
    میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 12 , تابستان 1395

  • المقاله

    3 - تأثیر سطوح مختلف اسیدآمینه سیستئین بر کیفیت اسپرم و توان آنتی-اکسیدانی تام پلاسمای منی در قوچ عربی
    زهرا یوسف زاده صالح طباطبائی وکیلی مرتضی مموئی مهدی زارعی
    مجله پلاسما و نشانگرهای زیستی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1397

  • المقاله

    4 - میزان شیوع و مقاومت آنتی‌بیوتیکی اشریشیا کلی O157:H7 در شیر خام گوسفند در مناطق مختلف استان خوزستان در سال 1401
    10.71876/jfh.2024.4011438
    شکوفه ملک نژاد اهرمی علی فضل ارا مهدی زارعی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 55 , السنة 14 , پاییز 1403

  • المقاله

    5 - ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآورده‌های شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون
    مهدی زارعی مهدی پورمهدی بروجنی آتنا منافعیان
    بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 7 , بهار 1396

  • المقاله

    6 - تعیین مقادیر بتاکاروتن و ویتامین Aسرم و کبد گوسفندان کشتارشده در کشتارگاه اهواز در فصول مختلف سال
    نگار هدایت علیرضا قدردان مشهدی علی شهریاری مهدی زارعی
    آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 39 , السنة 10 , پاییز 1395

  • المقاله

    7 - بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقه‌ی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها
    علی فضل آرا مهدی زارعی احمد موالی زاده
    میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 3 , پاییز 1395

  • المقاله

    8 - بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال
    سیاوش مکتبی مهدی زارعی رویا رستمی
    میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 5 , بهار 1397

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول