فهرس المقالات وجیهه فدائی نوغانی المقاله 1 - Characterization of yogurt prepared with kombucha starter culture as inoculum Mahsa Makvandi Vajiheh Fadaei Kianoush Khosravi-Darani Food and Health , العدد 5 , السنة 4 , پاییز 2021 المقاله 2 - The survival of probiotic <i>Bifidobacterium bifidum</i> and <i>Lactobacillus acidophilus</i> in synbiotic yogurt enriched with <i>Agave tequilana</i> aqueous extract 20.1001.1.26455560.2020.3.2.6.2 Melika Farzaneh Vajiheh Fadaei-Noghani Hassan Gandomi Food and Health , العدد 1 , السنة 4 , زمستان 2021 المقاله 3 - استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به عنوان جایگزین بخشی از شیر خشک بدون چربی در ماست اسفناج وجیهه فدائی نوغانی اعظم مفیدی مهدی زارعی علوم غذایی و تغذیه , العدد 49 , السنة 13 , زمستان 1394 المقاله 4 - بررسی اثر عصاره شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی دوغ گرمادیده بدون گاز 10.30495/jfh.2019.545855 فاطمه دین پژوه محمدرضا خانی وجیهه فدائی نوغانی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1398 المقاله 5 - مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگیهای میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد صدریه صامتی وجیهه فدائی نوغانی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 5 , تابستان 1394 المقاله 6 - تأثیر موسیر بر قابلیتزنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکوشیمیایی و پذیرشکلی ماست همزده کمچرب رخساره رمضانی وجیهه فدائی نوغانی حسن جودکی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 5 , زمستان 1397 المقاله 7 - بررسی اثر pH و غلظت های مختلف آبمیوهتوتفرنگی بر قابلیت زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم طاهره بریموندی وجیهه فدائی نوغانی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 5 , تابستان 1397 المقاله 8 - گل گاو زبان ایرانی (Echium amoenum) به عنوان یک جزء غذایی فراسودمند مونا ترابی توران پشتی وجیهه فدائی محمد رضا اسحاقی اکوفیزیولوژی و فیتوشیمی گیاهان دارویی و معطر , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1401