فهرس المقالات محمد رضا اسحاقی المقاله 1 - بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ 10.30495/jftn.2022.68863.11214 علیرضا حاصلی رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی پیمان رجایی بهروز اکبری آدرگانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 78 , السنة 20 , بهار 1402 المقاله 2 - Investigation of the viability of probiotic bacteria, sensory characteristics and proteolysis in probiotic soy cheese during storage 10.30495/jfbt.2023.74071.10309 S. Mashayekh R. Pourahmad B. Akbari-Adergani M. R. Eshaghi Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 27 , السنة 13 , پاییز 2024 المقاله 3 - اثر بستهبندی با اتمسفر اصلاحشده و اسانسهای دارچین و زنجبیل بر رشد میکروبی و خواص ارگانولپتیکی پیراشکی کرمدار نازنین زند محمد رضا اسحاقی هیوا ابوالقاسم فصلنامه بیولوژی کاربردی , العدد 5 , السنة 11 , زمستان 1400 المقاله 4 - اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر ملیکه محبعلی محمد رضا اسحاقی بیژن خورشیدپور فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 2 , السنة 1 , تابستان 1400 المقاله 5 - مقایسه خصوصیات ترکیبی و حسی دوغ گرمادیده بدون گاز تهیه شده با تک سویه های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوس حاوی مالتودکسترین 20.1001.1.17354226.1397.13.3.6.2 حجت نوروزی علیرضا شهاب لواسانی محمدرضا اسحاقی دانش زیستی ایران , العدد 4 , السنة 13 , پاییز 1397 المقاله 6 - اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک 20.1001.1.24234966.1397.10.4.5.4 زهره قلعه موسیانی رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1397 المقاله 7 - بهینهسازی دوغ حاصل از شیرمیش با استفاده از آنزیم ترانسگلوتامیناز و اسانسکاکوتی 20.1001.1.24234966.1402.15.2.8.8 10.30495/jfst.2021.1911762.1676 درنا مرادیان علیرضا شهاب لواسانی محمدرضا اسحاقی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 8 - اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس زینب رضوانی فرد محمدرضا اسحاقی سید مهدی حسن زاده میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 6 , تابستان 1398 المقاله 9 - غنیسازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرینبیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری سعید تکیه معروف رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 5 , زمستان 1397 المقاله 10 - گل گاو زبان ایرانی (Echium amoenum) به عنوان یک جزء غذایی فراسودمند مونا ترابی توران پشتی وجیهه فدائی محمد رضا اسحاقی اکوفیزیولوژی و فیتوشیمی گیاهان دارویی و معطر , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1401