فهرس المقالات behrouz akbari المقاله 1 - Photoluminescence study of Au-Ag bimetallic nanoparticles supported on mesoporous silica SBA-15 10.30495/jtap.162229 Saba Estakhri Elham Darabi Behrouz Akbari Adergani Seyed Elahi Journal of Theoretical and Applied Physics , العدد 1 , السنة 16 , تابستان 2022 المقاله 2 - Investigation of the viability of probiotic bacteria, sensory characteristics and proteolysis in probiotic soy cheese during storage 10.30495/jfbt.2023.74071.10309 S. Mashayekh R. Pourahmad B. Akbari-Adergani M. R. Eshaghi Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 27 , السنة 13 , پاییز 2024 المقاله 3 - ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده بهروش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ بهکار رفته در فرآوردههای گوشتی 10.30495/jfh.2019.669672 محمد احمدی بهروز اکبری آدرگانی المیرا دهقانی فائزه شیرخان بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1398 المقاله 4 - ارزیابی آلودگی برخی از ادویههای پرمصرف ایران و کاهش بار میکروبی به روش پرتودهی با اشعه ماورای بنفش 10.30495/jfm.2021.683210 بهروز اکبری فائزه شیرخان معصومه سام «نژاد میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1400 المقاله 5 - تهیه و تشخیص ساختار گرافن اکسید عاملدارشده با 6-آمینو-2،'2-بیپیریدین و کاربرد آن برای تعیین مقدار سریع و حساس سرب در آب 20.1001.1.17359937.1401.16.2.2.6 10.30495/jacr.2022.1945657.1990 مریم عباسی اشلقی بهروز اکبری آدرگانی علی احسانی الهه کوثری ملک حکمتی پژوهش های کاربردی در شیمی , العدد 2 , السنة 16 , تابستان 1401 المقاله 6 - Evaluation of Pentachlorophenol Residues in Some Hygienic Papers Prepared from Virgin and Secondary Pulp by Electron Capture Gas Chromatographic Method 10.22034/jchr.2016.544125 Behrouz Akbari-adergani Soheyl Eskandari Asad Hashemi Maral Shekarchi Journal of Chemical Health Risks , العدد 1 , السنة 6 , زمستان 2016 المقاله 7 - Highly Concentrated Ferrus Removal from Groundwater Using Powdered Activated Carbon as Adsorbent 10.22034/jchr.2018.544188 Behrouz Akbari-Adergani Neda Memarzadeh Ali Asghar Ghoreyshi Kasra Pirzadeh Journal of Chemical Health Risks , العدد 5 , السنة 7 , پاییز 2017 المقاله 8 - Residual Concentration of Lead, Iron and Calcium in Chicken Meat Paste: Indicative Parameters for Identifying Deboning Procedure and Health Risk Assessment 10.22034/jchr.2020.1891362.1100 Ebrahim Molaee-aghaee Behrouz Akbari-adergani Naemeh Akramzadeh Hedayat Hosseini Mohammad Ahmady Journal of Chemical Health Risks , العدد 5 , السنة 10 , پاییز 2020 المقاله 9 - Removal of Chromium (VI) from Wastewater by Palm Kernel Shell-based on a Green Method 10.22034/jchr.2019.664165 Maryam Razavi Mehr Mohammad Hossein Fekri Faezeh Omidali Noushin Eftekhari Behrouz Akbari-adergani Journal of Chemical Health Risks , العدد 1 , السنة 9 , زمستان 2019 المقاله 10 - Solid-to-Liquid Extraction for Analysis of Polyaromatic Hydrocarbons in Tahdig of Potato by GC/MS: Comparison between Traditional Solvent and Sonication Methodologies 10.22034/jchr.2021.679418 Kosar Mahmood-babooi Behrouz Akbari-adergani Ali Salehi Parisa Sadighara Journal of Chemical Health Risks , العدد 4 , السنة 12 , تابستان 2022